موبایل و تبلت محصولاتی هستند که دارای بیشترین خرابی در میان تمامی دستگاه های دیجیتالی و الکترونیکی هستند.
مواردی که باعث میشود موبایل یا تبلت شما خراب شود به شرح ذیل است :
ضربه خوردن :
بعد از ضربه خوردن و افتادن تلفن همراه خود که اکثرا دلیل خرابی تلفن های همراه این دلیل است باید نکاتی انجام دهید.
تست صفحه لمس و یا تاچ و ال سی دی :
اولین چیزی که بعد از افتادن تلفن همراه خود باید چک کنید سالم بودن تاچ و ال سی دی تلفن همراه هود است . در تنظیمات نیز میتوانید از قابلیت تست تاچ و ال سی دی تلفن همراه خود استفاده کنید.
راه اندازی و یا خاموش و روشن کردن تلفن همراه:
پس از افتادن و یا ضربه خوردن تلفن همرا خود حتما یکبار آنرا خاموش و روشن کنید. بیشتر اوقات در صورت ضربه خوردن و یا افتادن ، تلفن همراه دچار هنگ میشود که کاملا عادی است که شما با راه اندازی مجدد آن میتوانید این مشکل را حل کنید.
بالا نیامدن گوشی :
در صورت بالا نیامدن گوشی چند راه وجود دارد ، ریست کردن گوشی و فلش کردن گوشی .
ریست کردن گوشی به معنی هارد ریست است . هارد ریست کردن در گوشی ها اغلب با همزمان فشار دادن دکمه های هوم و پاور و دکمه کم کردن صدا امکان پذیر میباشد.
برای فلش کردن نیز بهتر از به مراکز تعمیر مراجعه کنید.
در صورت درست نشدن صد در صد سخت افزار تلفن همراه شما دچار مشک شده است.
داغ شدن بیش از حد :
در صورت داغ شدن بیش از حد بعد از ضربه خورد نیز شما میبایست به مرکز تعمیرات مراجعه کنید چون میتواند به دلایل مختلفی که صد در صد به سخت افزار مربوط است باشد.
اجرا کردن برنامه های نصب شده :
بعد از ضربه نیز شما میبایست تمامی نرم افزار های نصب شده را یکبار اجرا کنید تا از سالم بودن سخت افزار تلفن همراه خود اگاه شوید. در صورتی که ، برنامه های کاربردی اجرا نشوند به احتمال زیاد سخت افزار شما مشکل پیدا کرده است.
بیشترین خرابی موبایل و تبلت از این نوع است. که اکثرا در اثر ضربه خوردن اولین مکانی که آسیب جدی میبیند تاچ و ال سی دی گوشی است.
در صورت خرابی تاچ وال سی دی دقت کنید که بهترین نوع آن را جایگزین تاچ وال سی دی خود کنید و حواستان هم به قیمت های پایین تاچ و ال سی دی تعمیر کاران محترم باشد زیرا که تاچ و ال سی دی شامل چند مدل برای هر گوشی است و ممکن است مدل دیگری را به عنوان اصلی برای شما جایگزین کنند.
قطعات تشکیل دهنده ی یک موبایل یا تبلت :
برد :
برد اصلی ترین قطعه موبایل است که تمامی قطعات بر روی آن سوار شده و در اصل میتوان آنرا به مادربرد کامپیوتر تشبیه کرد.
در صورت خرابی این قطعه میبایست آنرا تعویض کرده و در صورت تعویض به شما باید یک برچسب کد سریال خواهند داد زیرا که در صورت تعویض برد در اصل گوشی شما کاملا گوشی دیگری میباشد و بطور کل تعویض شده است.
تاچ و ال سی دی :
این قطعه وظیفه ی نمایش تصویر را در تلفن همراه شما دارد.
انواع تاچ و ال سی دی :
ال سی دی های TFT یا ای سی دار:
قطعات موبایل به طور کلی در ایران شامل چند کیفیت هستند. این نوع ال سی دی که به ای سی دار یا همان TFT معروف اند نسخه بی کیفیت تر و بی رنگ تر از LCD ها هستند. در این نوع ال سی دی نیز خرابی بسیار زودتر از ال سی دی های اورجینال پیش خواهد آمد.
ال سی دی هایی که گلس(شیشه ی محافظ روی ال سی دی) و یا فلت ( فیش اتصال ال سی دی ) تعویض شده
ال سی دی ها غیر از شکستن مشکل دیگری مانند پاره شدن فلت دارند . مشکل دیگر نیز شکستن گلس روی ال سی دی است.
گاهی تعمیرکاران محترم فلت پاره شده یک ال سی دی را تعویض یا تعمیر کرده و یا گلس شکسته روی ال سی دی را تعویض کرده و به نام ال سی دی اورجینال و یا آک برای شما جایگزین میکنند. این جاست که میگویند هیچ ارزانی بی دلیل نیست.
پس برای تعمیر تلفن همراه خود سعی کنید بهترین و با اعتماد ترین تعمیر کار را پیدا کرده و به آن مراجعه کنید.
سوکت شارژ و هندزفری :
در صورت خرابی این قطعه بسته به مدل موبایل شما میتوان این سوکت ها را تعویض کرد ولی در برخی از مدل ها امکان تعویض نیست که میباسیت در صورت خرابی برد گوشی را تعویض کنید.
بازر:
بازر گوشی همان قطعه ای است که صدای زنگ خوردن از یا موسیقی را از آن پخش میکنید . این قطعه به اسپیکر در میان مردم نیز معروف است.
اسپیکر:
اسپیکر گوشی نیز در اصل بازر دوم گوشی است که صدای مخاطب در حین تماس از آن پخش میشود.
باتری :
این قطعه که یکی از مهمترین قطعات است که در گوشی های مختلف به صورت غیر قابل جدا سازی و قابل جدا سازی موجود است.
در صورتی که باتری شما قابل جدا سازی است میتوانید خودتان به فروشگاه رفته ، باتری را خریده و جایگزین کنید و در صورتی که این امکان وجود نداشته و باتری شما غیر قابل جداسازی و داخلی است میبایست به مرکز تعمیرات متعبر مراجعه و باتری جدید را بصورت اورجینال جایگزین کنید. زیرا باتری های تقلبی بسیار سریع تخلیه و در نتیجه عملکرد تلفن همراه شما را پایین میآورند.
شاسی :
شاسی همان کاوری است که روی برد و قطعات موجود بر روی برد را می پوشاند. در صورت خرابی نیز در بازار موجود است.
درب پشت :
درب پشت گوشی نیز همان قطعه ای است که روی باتری و شاسی را میپوشاند و شما بیشتر اوقا برای جلوگیری از خط و خش و ضربه خوردن برای آن گارد تهیه میکنید.
در هر حال در صورت خط و خش و ضربه شما میتوانید این قطعه را تعویض کنید.
شرت پانته آ در صورت خرابی قطعات شما ، قطعات جایگزین را بصورت اورجینال و مختص به گوشی مورد نظر برای شما جایگزین میکند.
در صورت خرابی هر کدام از این قطعات شما میتوانید با کارشناسان شرکت پانته آ تماس حاصل کرده و مشاوره رایگان دریافت نمایید و در صورت تمایل فرم سفارش تعمیر را پر کرده و در صورت امکان تلفن همراه یا تبلت خود را در محل خود تعمیر کنید.
منتظر تماس شما هستیم.